הריון??

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/07/2015 | 10:09 | מאת: שיר

בת 33 מחזור סדיר, קבלתי מחזור אחרון 14.7.15 סיימתי אותו ב- 21.7.15 . יום שישי האחרון היה מגע מיני לא מוגן. ללא גמירה בפנים. (אחרי הרבה מאוד זמן ללא יחסי מין)- טעות אני יודעת! יום למחרת, סבלתי מדימומים שהסתיימו רק היום- כאילו קבלתי מחזור נוסף. האם יש סיכוי להריון?? ומתי אני יכולה לעשות בדיקה ביתית? באינטרנט כתוב שאני צריכה לחכות ל3 ימים לפני המחזור. אני לא יכולה להרשות לעצמי לחכות עד אז. אני לחוצה. אני סובלת מבחילות אבל זה יכול להיות מהלחץ. מה אני עושה מכאן? האם הדימומים האלה מעידים על משהו? אם לא הריון אז משהו אחר שמעיד על סיכון כלשהו? אני לא לוקחת גלולות, מעולם לא לקחתי.

28/07/2015 | 12:39 | מאת: שיר

תיקון טעות, הדימום לא פסק לי... זה כבר יום רביעי לדימום... אני ממש מודאגת ויש לי תור לרופא רק ביום חמישי.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה