מודאגת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/07/2015 | 17:32 | מאת: גליה

שלום רב, יש לי איחור במחזור שני אחרי הלידה מזה יומיים, אני ובעלי מקפידים על שימוש בקונדום כאמצעי מניעה, ביום ה- 25 ו 26 קיימנו יחסי מין לא מוגנים מכיוון שחשבנו שאלו ימים בטוחים כי יש לי מחזור סדיר, הופתעתי שביום המשוער הווסת לא הגיעה, לא עשיתי בדיקה ביתית אבל ייתכן שהתרחש הריון ביומיים אלה? אנחנו בכלל לא מתכוונים להריון כי התינוקת היא בת ארבעה חודשים ויש לנו בן בבית, מה קורה שהמחזור אחר? האם ייתכן שמחזור סדיר כל הזמן ישתבש אחרי הלידה? והאם יש סיכוי לביוץ בימים 25 26, דווקא כשלא השתמשנו באמצעי מניעה?!!! מחכה לתשובה כי אני מאוד מודאגת.

יתכן שיבוש הורמונלי ולכן וסת לא מגיע אך יתכן גם ביוץ מאוחר בכל מקרה ממליץ על בדיקת הריון בדם

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה