בדיקות בטא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/07/2015 | 13:56 | מאת: אורחת

היי בת 36 הריון ראשון לפני 3 חודשים עברתי הפלה לאחר שנצפה שק הריון ללא עובר תאריך וסת 26/27.6 הביוץ היה בין ה10-11.6 עשיתי בדיקת דם ביום חמישי לפני איחור במחזור וקיבלתי תוצאה 31 עשיתי בדיקת דם היום - יום ראשון והכפיל פי 5 ויצא 153 בהריון הקודם התחלתי עם 111 ואחרי חמישה ימים התוצאה היתה 179 ואחרי זה התחילו הכפלות יותר ויותר טובות. יש לי לחצים מהבדיקת בטא אני מרגישה שהערכים נמוכים אני גם לא מבינה את הטבלאות רשום שבוע רביעי צריך להיות מ5-425 אבל משום כשקוראים באינטרנט נשים מדווחות על ערכים גבוהים בהרבה . אני מודעת לזה שיש לי טראומה קשה ממה שעברתי הייתי שמחה לדיעה ובעיקר להבין את הטבלאות של הבטא

בתא מכפיל עצמו כל יומיים, בנתיים בתא נראה תקין, צריך להמשיך לעקוב

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה