דוקסילין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/07/2015 | 20:05 | מאת: victorya

שלום ! אני ובעלי בתיכנון של ילד שלישי.לפני שבעויים רופאת נשים עשתה לי בדיקות ויצא u.ureal/parvum-pcr חיובי.היום קיבלתי מרשם של דוקסילין 14 יום פעמיים בשבוע וגם לבעלי.כרגע אני במחזור.שאלה שלי האם בכלל לקחת את התרופה הזאת ועוד למשך שבועיים? והאם צריך לשים בצד תיכנון ילד? בחיי יום יום אים שום סימפטומים.(היו מדי פעם הפרשות זו גם הסיבה לבדיקות). תודה מראש!

יש לקחת התרופה , ובלי קשר לנסות להרות , הביוץ יקרא אחרי גמר הטיפול

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה