חישוב ביוץ לאור קבלת מחזור באמצע חפיסת גלולות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/06/2015 | 21:30 | מאת: לי

שלום רב! בת 34 ואם לשתיים. נוטלת גלולות תקופה ארוכה. אמורה ליטול גלולה אחרונה בשבת הקרובה ה 4.7.15. בדרך כלל מקבלת מחזור ביום שלישי העוקב לשבת שבו מסיימת החפיסה. הפעם קיבלתי מחזור בשישי שעבר ה 26.6 והמשכתי ליטול גלולות. אני מעוניינת לנוסת להיכנס להריון ורציתי לבדוק ממתי עלי לחשב את הספירה של הביוץ? מהיום הראשון של הדימום? למרות שהמשכתי ליטול את הגלולות? האם להמשיך עם נטילת הגלולות עד לסיום החפיסה? עזרה בבקשה תודה רבה

עליך להשלים את החפיסה, כשבועיים אחרי התחלת הווסת אמור להתרחש הביוץ, הדימום הקודם לא מוגדר כווסת

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה