חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/07/2015 | 08:01 | מאת: shira

היי,אני בת 28 בשבוע 16 הריון ראשון. בשקיפות העורפית נראתה שקיפות מוגברת של 2.9.בשקלול השקיפות והגיל יצא 1:62 אך לאחר בדיקת הדם זה כבר 1:30. אנחנו עושים מי שפיר בשבוע הבא... האם יש צורך למרות מי השפיר לעשות גם את בדיקת החלבון העוברי? שאלה נוספת-השבןע עשינו סקירה מוקדמת והכל יצא בה תקין לחלוטין ונצפה עצם אף. האם אפשר להתעודד מהבדיקה הזו? תודה

אין צורך בביצע חלבון עוברי אחרי מי שפיר, סקירה תקינה בהחלט מעודדת

06/07/2015 | 22:33 | מאת: shira

תודה על התגובה. התכוונתי לביצוע בדיקת חלבון עוברי לפני המי שפיר... האם למעשה חלבון עוברי בודק אך ורק תסמונת דאון ולכן בדיקת מי השפיר מספיקה?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה