לא יודעת מה לעשות! בבקשה עזרה!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/07/2015 | 23:52 | מאת: כלנית

אני בשבוע 19 להריון. ומשבוע 17 ו5 ימים אני לוקחת כל ערב לפני השינה נר אוטרוגסטן וגינלי במינון 200 מג עקב חשד לצירים וקיצור צוואר. היום בערב בשעה 21:30 כרגיל החדרתי את הנר ןהרגשתי שלא החדרתי עמוק מספיק. כעבור כשעה וחצי קמתי לשירותים ןראיתי שחלק נכבד מהחומר לא נספג ופשוט יצא עם הפיפי. חצי נר לדעתי. נבהלתי ואחרי התלבטות החלטתי לשים עןד נר..אז בשעה 23:30 שמתי נר נוסף. זתומרת בסך הכל מינון 400 בהפרש של שעתיים. עכשיו אני מפחדת שעשיתי נזק שאולי זה עודף פרוגסטרון וזה מסןכן..ןגם האם עכשיו שהגוף קיבל 400 מג אצטרך להמשיך עם 400?? לא יהיה נזק אם אחזור למינון המקורי 200?? הירידה הזו בפרוגסטרון מ 400 ל 200 לא תעשה משהו?? תודה

אין מקום לדאגה, לא גרמת לשום נזק, תמשיכי עם 200 ולא תהיה שום בעיה מבחינה זו

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה