בטן רועדת לכמה שניות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/06/2015 | 20:36 | מאת: חודש שמיני

שלום, אני בשבוע 33 עם עובר אחד. אני מרגישה את התנועות כרגיל, והבדיקות האחרונות שעשיתי תקינות. אבל לפעמים, במשך שניות ספורות (3 שניות), אני מרגישה ממש רעד בבטן. לא רואים את הרעד הזה על הבטן, אבל הוא פנימי, וזה מרגיש הרבה יותר איטנסיבי ומתזוזות רגילות, ממש רעד. האם זה משהו מוכר בשלב הזה של ההיריון?

30/06/2015 | 17:08 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי הרעד בבטן אינו תלונה מוכרת לי אך יתכן ומדובר בגיהוקים של העובר או תנועות. בכל מקרה כדאי לנסות ולהבדק עם אולטרסאונד בעת הרעידות כדי לראות את העובר ולהעריך את הסיבה. בנוסף יתכן ובכלל מדובר בתחושה הקשורה למעי שלך ולא לעובר. היוועצי ברופא שלך. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה