שתי שאלות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/06/2015 | 07:54 | מאת: חדווה

1. מאמצע ההריון ואולי אפילו קצת לפני יש לי כאבים חזקים ברגליים, אני הרבה פעמים צולעת ולא יכולה לנוע בחופשיות. מה ניתן לעשות עם זה? 2.שמעתי לאחרונה לגבי נשים שלוקחות בחודש תשיעי כמוסות שמן נר הלילה.. האם מומלץ? מה העניין של זה?

30/06/2015 | 14:52 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי חדווה לגבי הכאבים ברגליים כדאי להבדק ולראות שלא מדובר חלילה בדלקת פרקים או בפקקת ורידים עמוקה ברגליים לגבי שמן נר הלילה - צר לי אך איני מתמצאת בתכשירים של רפואה אלטרנטיבית. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה