העמסת סוכר 50

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/06/2015 | 11:12 | מאת: מיכל

שלום, אני בשבוע 25 ותצאות הבדיקה להעמסת סוכר יצאה 132. אני יודעת שזה בטווח הנורמה, אבל בכל זאת אני קצת מוטרדת. האם לדעתך יש צורך בבדיקה חוזרת או בבדיקה של 100 ? אני בת 34, הריון שני טבעי ותקין, לאבי היתה תקופה עם סוכר גבוה שאוזן לאחר שינוי הרגלי אכילה.

30/06/2015 | 15:11 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי אם אין גורמי סיכון לסוכרת, אין השמנת יתר, אין הסטוריה של לידת עובר גדול ואין צמיחה מואצת של העובר הנוכחי או ריבוי מים בהריון זה אפשר להסתפק בבדיקה שעשית. אם משהו צץ שמחשיד על סוכרת אפשר להתקדם לבדיקה האבחנתית. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה