שק הריון ללא עובר ועדיין יש בחילות והבטא תקינה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/06/2015 | 09:28 | מאת: הדר

אני בסביבות שבוע 7 באולסטרסאונד האחרון ראו שק הריון ללא תוכן (ללא עובר) כמובן שישר הפנו אותי להפלה דווקא עכשיו התחילו לי בחילות בבוקר והבטא שלי תקינה 34,324 ואפילו יצאה לי בטן קטנה שמופיעה בערב ואני ללא דימומים בכלל השאלה האם יש סיכוי שזה טעות וההריון תקין ? האם קיים מצב שההריון לא תקין ועדיין יש בחילות ? מה עליי לעשות ?

30/06/2015 | 14:56 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי הדר אם היה עובר עם דופק וזה נעלם הרי שכנראה ההריון נפסק והתופעות יחלפו. אם לא הדגימו עד כה עובר עם דופק ותסמיני ההריון מתגברים אולי כדאי להוועץ עם הרופא שלך ולעקוב אחר הממצאים בסונר. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה