דלקות בשתן ןההשלכות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/06/2015 | 18:47 | מאת: תמר

האם דלקת בשתן חייבת להיות עם תסמינים כדי לגרום לצירים/לידה מוקדמת? אם לדןגמא יש את החיידק סטרפ B שזה GBS בתרבית שתן.בצמיחה של 60,000 אבל ללא צריבה או תכיפות. סתם התיישב בשתן. האם גם אז יש חשש או רק ברגע שמתחילה דלקת פעילה? והאם מותר בהריון לשתות כל יום כוס מיץ חמוציות טבעי כדי לנקות את מערכת השתן? תודה

30/06/2015 | 14:54 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי תמר לשתות חמוציות אפשר וזה לא מזיק. אם אין תסמינים של דלקת בשתן מטפלים רק אם הצמיחה מעל 100 אלף מושבות. בכל מקרה חשוב לציין בלידה שצמח לך החיידק הזה בשתן כי עלייך לקבל טיפול אנטיביוטי במהלך הלידה על מנת להגן על התינוק. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה