משטח נרתיק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/05/2015 | 15:31 | מאת: מאי

שלום. אני בהריון שבוע 32. בעקבות גרד עז פניתי לרופא שלקח משטח נרתיק. התוצאות הן: Str. agalactiae gr B ובנוסף: Candida glabrata 1. מה אומרים ממצאים אלו? 2. האם ישנו טיפול בממצאים אלו? הגרד לא מפסיק ומאוד מטריד. 3. האם הממצאים מסוכנים לעובר בהריון? תודה

אומר שיש לך פטריה וצריך לקבל טיפול. בנוסף יש GBS וצריך בלידה לקבל אנטיביוטיקה. לציין את זה בכניסה ללידה זה חשוב מאוד

28/05/2015 | 20:44 | מאת: מאי

תודה. האם מסוכן לעובר בהריון?

03/06/2015 | 13:32 | מאת: מאי

הבנתי שלא ניתן לטפל בסוג זה של פטרייה (קנדידה גלברטה) בהריון כיוון שלא מומלץ להשתמש בחומצה בורית ואגיסטן איננו יעיל בסוג הזה של הפטרייה... איך בכל זאת ניתן לטפל בה?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה