ירידת מים ושמירה בבי"ח

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/05/2015 | 16:02 | מאת: תמר

שלום, אני בשמירת הריון בבי"ח משבוע 27 ועד ללידה בעקבות ירידת מים רצינית. כרגע שבוע 30. הרופאים מקווים למשוך עד שבוע 34. מידי פעם יש גם דימום בנוסף לירידת מים שלא מפסיקה... 1. האם יש סיכון מסויים בכך שמושכים אותי עד 34? 2. אם הבדיקות דם שעושים לי כל בוקר תצקינות ובכך שוללים זיהום, למה אי אפשר למשוך מעבר לשבוע 34? 3. בעקבות הדימום שהולך וחוזר ירידת המים בגוון ורוד אדום עם ריח חזק. אמור להיות ריח? 4. כיצד התינוק יכול להתקיים אם בקושי יש מים? תודה רבה

אם את באישפוז מציע לסמוך על הרופאים המטפלים ולהפנות אליהם את השאלות לכל מחלקה גישה משלה ורצוי לקבל את נקודת השקפתם

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה