בדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/05/2015 | 17:22 | מאת: אור

שלום, אני בת 29, הריון ראשון, שבוע 16+3. בבדיקות הגנטיות התקבל כי בעלי ואני נשאים לגן קונקסין. בעקבות תוצאות אלה אך גם בלי קשר אליהם מתלבטים מאוד אם לעשות את בדיקת מי השפיר על מנת להיות שקטים לגבי התסמונות הנבדקות. יש לציין שבדיקת השקיפות והחלבון בשליש הראשון יצאו בתוצאה של 1:10000 . אשמח לשמוע דתעכם לביצוע הבדיקה . תודה

הסיכון שהזכרת הינו לתסמונת דאון ולא למחלה שאת מציינת. יש סיכון בבדיקה וצריך לשקול אותו לעומת לידת ילד חולה במחלה ממליץ יעוץ גנטי

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה