כאבים בצלקת חודש אחרי ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/05/2015 | 11:09 | מאת: פמי

שלום, לפני חודש ילדתי בניתוח קיסרי חירום (לידה שנייה בניתוח). ההחלמה הייתה מהירה יחסית וכבר בשבוע השני חזרתי לפעולות יומיומית קלות. ואז בשבוע השלישי התחלתי להרגיש רגישות באיזור הצלקת וכאבים מדי פעם באיזור הצלקת ובתחתית הבטן. כאשר אני נוגעת באיזורים אלו יש תחושה מוזרה שהאזור רדום (כמו אחרי טיפול שיניים). השאלה האם רגישות וכאבים באיזור הצלקת חודש אחרי זה סימן מדאיג? תודה

התחושות של הרדמות באיזור הצלקת הן נורמליות לתהליך ההחלמה. כאבים בבטן התחתונה דורש בדיקה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה