דיקור מי שפיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/05/2015 | 10:17 | מאת: שלי

שלום :) אני בת 38, שבוע 17+3 ואמורה לעבור בימים הקרובים דיקור מי שפיר. תוצאות בדיקת החלבון העוברי, אינהבין, (כולל הבדיקה שעשיתי סמוך לשקיפות עורפית שמשתכללת ..)טרם התקבלו. האם כדאי , עקב גילי, לבצע בדיקה זו ללא קשר לתוצאות בדיקות הדם, או שמא כדאי להמתין לתוצאות בדיקות הדם ורק אז להחליט?

בדרך כלל ההמלצה בגיל זה לעשות. את יכולה גם להמתין לתוצאות הבדיקה ולהחליט אז. תמיד יש לשקול סיכונים של הבדיקה לעומת הסיכון לדאון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה