כאבים בצלקת קיסרי בהריון שני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/04/2015 | 15:14 | מאת: שרון הריון

שלום, לפני כשנתיים וחצי ילדתי בקיסרי. אני כעת בחודש שישי של הריון נוסף, וכשאני הולכת הליכה של מעל ל 5 דקות אני נתקפת בכאב חד באיזור הצלקת. אם אני עוצרת לנוח קצת, הכאב חולף ואני יכולה להמשיך ללכת שוב, אך בקצב איטי בלבד. מה הסיבה לכך? האם יש מקום לדאגה? האם זה אומר משהו לגביי הסיכויים שלי ללדת בלידה רגילה? האם יעזור להפחית במשקל? אודה לעזרתכם אני מודאגת. תודה

28/04/2015 | 01:13 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

מומלץ לפנות לבדיקת רופא נשים מטפל, במידת הצורך לבצע מוניטור.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה