tsh

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/04/2015 | 20:49 | מאת: חן

שלום לך דר! אני בשבוע36 להריון ותמיד נמצאת במעקב בלוטת הטריס כל חודש עושה בדיקת דם. אתמול עשיתי את הבדיקה והתוצאה יצא5.07זאת התוצאה הכי גבוהה שהייתה לי עד עכשיו בהריון ובכלל. אני מודאגת מאוד וה t4 יצא 12.6. האם זה יכול להזיק לעובר שלי בשלב הזה של ההריון? תודה מראש!

15/04/2015 | 22:44 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

במידה והייתה מאוזנת בקפידה מתחילת ההריון וכעת ה-TSH הוא גבולי אז סביר להניח שלא נגרם נזק לעובר, מומלץ מאוד להיוועץ עם רופא אנדוקרינולוג מטפל מאחר ונשים רבות נזקקות לעלייה במינון הטיפול בהריון.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה