ערכי בדיקת שתן לאחר הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/04/2015 | 17:07 | מאת: אילת

שלום רב, לפני 4 ימים עברתי הפלה טבעית בשבוע 5 + יומיים. יומיים לאחר מכן עשיתי בדיקות דם + שתן כדי לוודא שהבטא ירד והגוף נקי מההיריון. אכן הבטא ירד ל-3.60 (הרופא אמר שהכל תקין והגוף התנקה). רק היום חזרו תוצאות של בדיקות השתן ואני קצת מבולבלת- הערכים היו:0.00 ESCHERICHIA COLI ו- URINE CULTURE COUNT 10E5 CFU/ML והם מסומנים באדום. מה זה אומר? יש לציין שעדיין דיממתי בעת שביצעתי את הבדיקה. בתודה מראש

15/04/2015 | 22:49 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

יש לך דלקת בשתן, תגשי לרופא המטפל על מנת לקבל טיפול אנטיביוטי

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה