פעילות אינטנסיבית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/04/2015 | 15:25 | מאת: א

שלום. אני מדריכת כושר ומאמנת ספינינג מזה ארבע שנים, בכושר טוב, כרגע שבוע 28 , לפעמים האימונים הופכים אינטנסיביים והדופק עולה ל85 אחוז וקצת מעבר, הרופאה שלי אמרה לי שכל דבר שיכולתי לעשות לפני ההריון זה בסדר אבל אני קצת בחששות שמא סיכנתי את העובר בחוסר חמצן וגרמתי נזק.. איך ניתן לבדוק ולוודא את זה שהכל בסדר ? תודה רבה

15/04/2015 | 22:28 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

הרופאה שלך צודקת במידה ואת מאוד חוששת מספיק מעקב צמיחה של העובר על מנת לוודא שהעובר מקבל את הדם, החמצן ותזונה החיוניים לו דרך השלייה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה