tsh

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/03/2015 | 22:52 | מאת: שני

שלום אני בשבוע 34 וכמו בכל חודש אני עושה מעכב בלוטת התריס (בדיקת דם) אז החודש יצא לי תוצאה הכי גבוהה שהייתה לי עד עכשיו בהריון וזה קצת מדאיג אותי. זאת התוצאה:3.34. יש לציין שלפני ההריון שאני נמצאת בו עכשיו נכנסתי להריון פעמיים ועברתי 2 הפלות ספונטניות ועלה החשד שזה קרה בגלל tsh לא מאוזן שהיה אז 4.40 מאז אני מטופלת ביוטורקס 4 פעמים בשבוע של 100ml. אז שאלתי היא האם יכול להיגרם נזק לעובר ב שבוע שאני נמצאת בו (34) ? תודה מראש על תשובתך!

01/04/2015 | 22:42 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

במידה ואת מקפידה לבצע מעקב חודשי וביקורות אצל רופא אנדוקרינולוג מטפל סביר להניח כי לא נגרם לא נזק, לעיתים יש צורך במודיפיקציות של הטיפול בשלבי הריון שונים...

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה