הנקה וסרזט

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/03/2015 | 13:51 | מאת: מיכל

דר שלום.יש,לי תינוק בן חודשיים.לפני כמה ימים התחלתי לקחת סרזט,כמה חברות סיפרו לי על הפחתה בכמות החלב,נבהלתי והפסקתי אחרי ארבעה ימים בלבד.עכשיו יש לי הפרשה כמו לפני מחזור.שאלתי היא האם בעצם הקדמתי את המחזור שלי?האם זה בסדר להפסיק אחרי כמה ימים,והאם יש השפעה על התנהגות התינוק? תודה רבה .מיכל

30/03/2015 | 23:03 | מאת: ד"ר דנה אירגה

גלולות המכילות פרוגסטרון בלבד אינן פוגעות בכמות או איכות החלב בהנקה ועל כן ניתנות לנשים לאחר לידה יכול להיות דימום לא סדיר לאחר הפסקת טיפול הורמונלי אך יש לפנות לבדיקה מסודרת עי רופא נשים להערכת חלל הרחם לגבי התנהגות התינוק תוכלי לפנות לפורום רופאי ילדים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה