שבוע שביעי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/03/2015 | 13:10 | מאת: מ.

היי אני בשבוע שביעי בדיקת בטא 15.3 1656 26.3 22032 29.3 25606 ב25.3 באולטראסאונד ראו שק הריון לא סדיר בלי שק חלמון ורצה לבצע לי הפלה בכדורים. ב28.3 במוקד ראה הרופא שק הריון סדיר עם תחילת שק חלמון ואמר שכדאי להמתין עוד שבוע היום הבטא לא קפצה אני בלחץ אני כבר לא יודעת מה לעשות. הבנתי שהפלה עם כדורים בנרתיק אפשר לעשות בשבוע שביעי מצד שני אני לא מצליחה לקבל תשובה אחת מכל הרופאים כל אחד אומר לי משהו אחק.

30/03/2015 | 22:59 | מאת: ד"ר דנה אירגה

ייתכן כי מדובר בהיריון שאינו תקין באם הממצאים אינם ברורים בשלב זה בבדיקת האולטרהסאונד ואין עליה בבדיקת הבטא הפלה עי כדורי ציטוטק ניתן לבצע עד שב' 12 לפי מדידת גודל עובר באם ההריון אינו תקין הדבר מבוצע במסגרת מיון הלל יפה ותוכלי לפנות בשעות הבוקר לבדיקה חוזרת ויעוץ מסודר בנוגע להפלה עם ציטוטק

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה