כאבים חריגים בקיום יחסים בחודש חמישי להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/03/2015 | 10:36 | מאת: מיר

אני בסוף חודש רביעי, תחילת חמישי ובכל פעם שאנחנו מקיימים יחסים יש לי כאבים חריגים באזור צוואר הרחם (בפתח) וכשאנחנו מסיימים, במשך כשעתיים שלוש יש לי כאבים באזור פתח הצוואר ובנרתיק. זה כאבים שאני ממש לא מסוגלת לסבול, הם חריגים וקשים. והתוצאה היא שאני לא מאפשרת לבעלי שבועות ארוכים לקיים יחסים, וזה ממש קשה לו, ולי.. (אנחנו מקפידים שלא להוציא זרע לבטלה).. אני חייבת עזרה, ובדחיפותת מה אפשר לעשות??

30/03/2015 | 22:55 | מאת: ד"ר דנה אירגה

ישנם חומרים בזרע אשר גורמים להתכווצויות יש לפנות לבדיקה גינקולוגית מלאה ולבדיקה האם אכן מדובר במשהו חריג

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה