מוקד היפראקוגני בחדר שמאל-מה המשמעות ?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/03/2015 | 20:29 | מאת: לינדה59

מסקירה שניה התגלה אצל העובר מוקד היפראקוגני בחדר השמאלי - מה המשמעות ? אקו לב תקין , אבל הרופא בכל זאת ממליץ על דיקור מי שפיר למרות שאני כבר כמעט בשבוע 25. עקב חששות אחרי שעברתי הפלות אני מתבלבטת אם לעשות מי שפיר (אני בת 42, בהריון בסיכון גבוה, ואין לי עדיין ילדים ביולוגיים).

28/03/2015 | 20:32 | מאת: ד"ר דנה אירגה

ממצא המופיע בכ 3-5% מההריונות נמצא כי תתכן עליה קלה בסיכון לתסמונת דאון בכל מקרה יש לפנות ליעות גנטי מסודר לדון על משמעות הממצא וכן ממצאים נוספים בהריון, בנוסף לדון על הבדיקות אותן ניתן לבצע ממי שפיר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה