גיל הריון אינו תואם לבדיקת דופלר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/03/2015 | 19:46 | מאת: מאיה חדד

שלום, הופנתי לעשות בדיקת דופלר לאחר שבסקירה שניה נאמר לי שיש פער של שלושה שבועות בין גיל ההריון לגודל העובר. בסקירה נוספת שעשיתי, לאחר שלושה שבועות, נמצא כי גודל העובר תואם לגיל ההריון אבל יש לבצע מעקב הכולל בדיקת דופלר. היום ביצעתי את הבדיקה ונאמר כי גודל העובר מתאים לשבוע 26, גיל ההריון 28. מה עליי לעשות? אנני תופסת את הרופא המטפל והביקורת הבאה היא רק בעוד שלושה שבועות. תודה רבה

28/03/2015 | 20:26 | מאת: ד"ר דנה אירגה

יש לפנות למעקב אחר גדילת עובר כל שבועיים האם ישנה בעיה בזרימות? בכמות המים? יש לראות אם העובר גדל על אותה העקומה או שישנה שבירה של עקומות גדילה אנא התייעצי עם רפא נשים נוסף בקופ"ח אם הרופא שלך אינו זמין או רופא הריון בסיכון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה