CMV

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/03/2015 | 12:11 | מאת: ליטל

שלום , עשיתי בדיקת דם בשבוע 10 להריון והרופאת נשים אמרה שהתוצאות הן גבוליות ואצטרך לפנות למעקב הריון בסיכון. רציתי לשאול את דעתכם בנושא כי אני מאוד מוטרדת זהו הריון ראשון שלי לאחר 3 שנים של ניסיונות מתוכן 2 הפלות טבעיות. התוצאות : CMV IGG- POSITIVE CMV IGM- POSITIVE CMV IGM ADD-VIDAS- CMV IGM NEG CMV AVIDITY - 0.88 HIGH כאשר AVIDITY גדול 0.65 סביר לשלול בשלושה חודשים האחרונים לבדיקה . אשמח אם טענו לי בהקדם תודה רבה

28/03/2015 | 20:22 | מאת: ד"ר דנה אירגה

יש לפנות ליעוץ זיהומולוג מסודר וכן הריון בסיכון נחשפת שנית לוירוס, וכנראה מעבר ל 3 חודשים יש לבדוק עם רופא הריון בסיכון המלצות להמשך ההריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה