ערכי בטא גבוהים בשבוע 4

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/03/2015 | 17:02 | מאת: שירה

שלום רב, ברצוני להתייעץ בנוגע לערכי בטא שנמצאו גבוהים יחסית בבדיקות שעשיתי: בדיקה ב-27/02 - שבוע 4 + 3 ימים (כאשר הביוץ היה כ-16 יום לפני כן, לפי מעקב זקיקים): בטא 1702, פרוגסטרון 82. בדיקה יומיים לאחר מכן - ב-01/03 - שבוע 4 + 5 ימים: בטא 3968, פרוגסטרון 82.2. האם ערכים אלו לא גבוהים מדי? הבנתי שהטווח הממוצע לשבוע 4 הוא 5-426. האם ערכים גבוהים אלו יכולים להעיד על הריון מרובה עוברים? או, חס וחלילה, על הריון מולארי? האם יש טעם להמשיך ולבדוק את הבטא בימים הקרובים? תודה רבה מראש!

03/03/2015 | 13:44 | מאת: ד"ר דנה אירגה

שירה יש צורך בבדיקת אולטרהסאונד להערכת חלל הרחם והממצאים בו - האם אכן שק אחד או יותר ובהמשך האם התפתחותו של ההריון תקינה. אנא פני לבדיקה אצל רופא נשים מטפל בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה