שאלות לגבי ביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/02/2015 | 14:51 | מאת: ליאת

שלום , אני מנסה להיכנס להיריון. שלשה חודשים ללא גלולות. למדתי לזהות את הביוץ שלי, בד"כ ע"י כאבים/דקירות בבטן התחתונה. ביום חמישי הבחנתי בהפרשה צהובה וגם בכאבים עמומים שהתחילו. ביום שיש הכאבים היו חזקים יותר, כשיאם בלילה בין שישי לשבת.בשבת מעט כאבים בבוקר עד שחלפו. כל הסימנים הללו גרמו לי להניח כי הביוץ התרחש סביב הימים האלו. קיימנו יחסים ביום שלישי שלפני, וכן, בימים חמישי, שישי ושבת. אתמול בערב (יום ראשון) החלו לי כאבים בבטן התחתונה וגם רגישות עד כאבים מאד ברורים בשדיים. קשה לי לזהות את כמות/עצמת/טיב ההפרשות באופן חד משמעי כעת. כמה שאלות -האם ייתכן כי אלו הם למעשה כאבי ביוץ והוא עדיין לא התרחש? במידה והוא כן התרחש במועד שהנחתי-האם אכן קיימנו יחסים בימים הפוריים ביותר? והאם הרגישות בשדיים והכאבים בגב התחתון יכולים בעצם להעיד על סימנים להתעברות? תודה וסליחה על אורך הפנייה..

כיסית את הימים הפוריים יפה, צריכה להמתין להעדר וסת בערך כשבועיים ולבצע בדיקת הריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה