שלשולים שבוע 19

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/02/2015 | 17:24 | מאת: דינה

היי אני בהריון שבוע 19 מיום שלישי התחילו לי שלשולים , ללא תופעות נוספות של כאבי בטן או הקאות , בחילות ... אני שותה המון מים ומשתדלת לאכול דברים תואמים למצב.. אני מתגוררת בהונדורס והרופא נתן לי מרשם ל- dediacol ו enterogermina . אני מעדיפה לחכות עם התרופות. השאלה אם להתעקש לבדיקת צואה או שזה יכול להיות ויראלי ויעבור . או שיכול להיות חיידק רק עם תופעות של שלשולים ללא שאר התופעות שרשמתי תודה מראש

סביר להניח כי מדובר על קלקול קיבה או השפעה של ברזל, אם לוקחת ברזל תפסיקי, השלשול אמור לחלוף עצמונית תוך יומיים , צריך לשתות הרבה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה