הסטטיסטיקה הנכונה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/02/2015 | 12:01 | מאת: אחד שיודע

באוכלוסיית התאומים המופקים בדרך הטבע - הסיכוי הוא 1/1000000 - בהריון שמופק בטיפולי פריון הסיכון הוא 1.5%. באוכלוסיה מעורבת: הסיכון הוא 1/50000. הסטטיסטיקה מלמדת שהריון תאומים חוזר "משתבח" (תוצאות יותר טובות מהריון להריון). רוב הנשים בעולם מפסיקות להרות אחרי הריון תאומים אחד. השאר - אחרי שני הריונות תאומים. צריך להיות אדם מיוחד לרצות הריון נוסף אחרי שתי לידות תאומים.

יש יוצאים מהכלל

01/03/2015 | 09:33 | מאת: מישהו שיודע

אין יוצאים מהכלל....אם יש בידיך נתונים, אנא הצג אותם לספרות הרפואית. אם אין - מוטב שלא להפיץ מספרים לא נכונים.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה