בדיקת דם ובדיקת US פנימי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/01/2015 | 19:40 | מאת: אני :)

לפני כחודש (28/12) הפסקתי לקחת גלולות לאחר כ-6 שנים, מתוך רצון להיכנס להריון. בגלל העיכוב רופאת הנשים שלחה אותי לבצע בדיקת דם + US גניקולוגי. להלן התוצאות: תוצאות US- עובי רירית הרחם 6.7. רירית לא סדירה. נוזל דוגלס: אין. שחלה ימנית - לא הודגמו זקיקים, שחלה שמאלית – לא הודגמו זקיקים. בדיקת דם: Estradiol (E2) - 269.0 pmol/l Progesterone - 10.2 nmol היום לאחר 48 שעות בדיוק לאחר שערכתי את 2 הבדיקות, ובדיוק כחודש לאחר הפסקת הגלולות, קיבלתי מחזור. רציתי לדעת האם הבדיקות תקינות? האם בהתאם לבדיקות ניתן לראות האם התרחש ביוץ בחודש הקודם? האם ניתן לדעת אם יהיה ביוץ החודש? מה הכוונה רירית לא סדירה? ומה הכוונה שלא הודגמו זקיקים? תודה

הנתונים שלך לא ברורים מאחר וקיימת חשיבות במועד לקיחתם ביחס לתחילת הווסת לכן אני מחזיר אותך לרופא שלך להתדיין איתו

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה