נטילת אוטרוגיסטן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/01/2015 | 09:41 | מאת: מיכל

שלום רב, היום אני בשבוע 36 ועדין נוטלת אוטרוגיסטן בשל צירים מוקדמים והתקצרות של צוואר הרחם משבוע 27 .יש לי כבר מספר ימים התכווצויות וצירים לכן אני מקפידה לשתות מים ולנוח . רציתי לשאול האם יש סיכון כלשהו בנטילת אוטרוגיסטן בשבוע 36? האם יכול להיגרם איזשהו נזק לעובר במידה ונטלתי את התרופה ומתחילה פתיחה? הרופא שלי המליץ לי לקחת עד שבוע 37..

28/01/2015 | 09:08 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי מיכל אין נזק או סיכון בהמשך נטילת התרופה אך אם יש לך כבר צירים סדירים לא בטוח שהתרופה מועילה בשלב הזה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה