היפרדות קרומים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/01/2015 | 21:06 | מאת: תמר

שלום רב, אני בשבוע 35 מה המשמעות של "היפרדות קרומים" שנצפתה באולטרסאונד? יש לי כאבים בדיוק באזור בו נצפתה ההפרדות, אין דימום. מלבד זאת הכל תקין. בנוסף - האם יתכן מצב בו היו זרימות לא תקינות (MCA ו-CPR נמוכים) (נבדקו עקב חשד לIUGR) וחזרו להיות תקינות? תודה!

26/01/2015 | 14:12 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי תמר ההיפרדות קרומים כשלעצמה בהיעדר דימום או צירים אינה מדאיגה ומצריכה מעקב בלבד. לגבי שאלתך השניה , זה ייתכן אך כדאי להמשיך לעקוב אחר הצמיחה והזרימות עד הלידה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה