קלקול קיבה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/01/2015 | 14:12 | מאת: אני

דר נכבדה בזמן קלקול קיבה, בשירותים בעבודה,מיהרתי ובזמן ניגוב השתן ,ראיתי שעל נייר הטואלט היה חלק מהפרשת הצואה, שכנראה נגע בפתח הנרתיק.לא יכולתי לשטוף את המקום ביותר ממים ולנגב עם נייר,כי הסבון נמצא באיזור אחר בשירותים,לכן זה היה מספר שעות,מה קורה שישי סביבה של חיידקים באזור זה?סליחה על השאלה מראש.תודה

26/01/2015 | 14:33 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי כדאי כמובן להקפיד על הגיינה של האזור אך ממילא יש חיידקים באזור הנרתיק שמגיעים מפי הטבעת באופן תדיר. לא נראה לי שיש סיבה לדאגה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה