הבהרה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/01/2015 | 08:46 | מאת: אני

דר נכבדה בהמשך לתשובה שכתבת לגבי אדי רכב שעמדתי לידו, א.כתבת שזו כמות קטנה ומתנדפת התכוונת מבחינה נשימתית -האומנם?, אך מה לגבי הצמדות החומר לבגדים,ואח"כ ישיבה ב.האם ייתכן שזה נצמד לבגדים? ג.ולא הבנתי אם חום הגוף גורם לאדי חומר זה להכנס לחלל הרחם אם ישבתי עם בגדים אלו?תודה

19/01/2015 | 14:59 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי יתכן שכמות קטנה ניצמדה לבגדים אך זה חסר משמעות. לא סביר כלל שהחומר הגיע לרחם או לעובר. בהצלחה

19/01/2015 | 18:27 | מאת: אני

דר נכבדה,תודה על תשובתך המרגיעה. האם כיבוס בגדים אלו ולבישה חוזרת, אפשריים אם כך ,או ליתר בטחון לזרוק אותם? תודה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה