חלבון בשתן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/01/2015 | 13:24 | מאת: יוליה

שלום, עשיתי בדיקות דם של השבוע ה17 והתגלה לי חלבון 20 mg/dL בשתן הראשון של הבוקר. הרופאה מסרה דרך המזכירה שהבדיקות תקינות. האם באמת אין לי סיבה לדאגה? אשמח לחוות דעת נוספת. תודה

19/01/2015 | 14:57 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי יוליה אם את בריאה קרוב לוודאי שזה חסר משמעות אך כדאי לעקוב אחרי זה ואם חוזר על עצמו לשקול העמקת בירור ע”י איסוף שתן לחלבון ב 24 שעות. בהצלחה

20/01/2015 | 15:42 | מאת: יוליה

תודה על התשובה. איך עוקבים? כי הרופאה לא נתנה לי בדיקה נוספת. לבקש ממנה או שבפעם הבאה שהצטרך לעשות יבדקו את זה שוב? ואם כן, באיזה שבוע זה יקרה?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה