תוצאות בדיקת שקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/12/2014 | 16:15 | מאת: תמי

שלום, אני בת 24.5 ועברתי בדיקת שקיפות עורפית בשבוע 12+5 התוצאות הן להלן: PAPP-A 0.71 HCGb 3.56 שקיפות עורפית NT 1.48 הסיכון לתסמונת דאון: לפי גיל בלבד 1:1400 לפי גיל+בדיקות 1:240 הסיכון לטריזומיה : לפי גיל+ בדיקות 1:10000 בסיכום כתוב: עלייך לפנות למרפאה לייעוץ גנטי דרך הרופא המטפל. אני דואגת ורוצה לדעת מה התוצאות אומרות. והאם ניתן לבצע את הבדיקת דם בלבד באופן חוזר? תודה

הבדיקה הגדילה לך את הסיכון לתסמונת דאון. עדיין מעל 99% שהעובר תקין ורק 0.25% שהעובר לא תקין. מציע שתפני ליעוץ גנטי בשאלה של דיקור מי שפיר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה