בלוטת הטריס

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/12/2014 | 13:57 | מאת: מיקה

שלום אני בהריון בשבוע18.5 ואני מטופלת ביוטורקס בגלל tsh שהיה 4.15 לפני ההריון. יש לציין היו לי 2 הפלות והרופא חשד שאולי זה בגלל זה. ואתמול הגיעו תוצאות של tsh שהיה כבר מאוזן עד עכשיו אבל עכשיו עלה ל2.75 וזה מדאיג אותי והרופא שלי לא נמצא עכשיו. אז אשמח לשמוע את דעתך מה לעשות.אני לוקסת יוטורק 4 פעמים בשבוע של 100 מ"ג. אולי שווה לעלות את המינון? תודה רבה מראש!

בהחלט כדאי להעלות המינון אבל רצוי לעשות זאת בתאום עם האנדוקרינולוג המטפל

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה