נוצרו בעיות ,מפחדת עליי ועל התאומים.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/11/2014 | 10:18 | מאת: ש

אני 31 בהריון עם תאומים לא זהים , הגעתי לבית חולים בגלל הקאות והתעלפיות שבוע 8 ועד שבוע 12 אישפוז, תוך כדי לאחר כמה ימים של אישפוז עוד בהתחלה התחיל לי כאבים נוראים בחזה לאחר צילומים ובדיקות היה לי תסחיף ריאתי ומים בריאות היה לי קשה מאוד לנשום, לאחר שחרור המשכתי בבדיקות האקולב לא יציב, וכיום אני לאחר סקירת מערכות בפרטי ונודע לי על אחד העוברים שיש עקמת רצינית בגב וחצי חוליות ואמצע הגב ועד למטה, מה שהרופא אמר נדיר! עוד לפני הסקירת מערכות הרופאים רצו להוריד אותם עקב מצב הלב שלי, כרגע אני סובלת מכאבי חזה אבל לא בתדהירות גבוהה. אני לא יודעת מה לעשות אני במצב נפשי קשה ,לקח לי המון זמן להכנס להריון ואני מפחדת להרוג אחד מהם.. לא יודעת לאן אני נכנסת , אני אדם מבחינה בריאותית לא בריא עם בעיות רפלוקס קשות וארוזיות אסטמה וכאבי אגן כמעט שלוש שנים קשות למצב של כאבי רגליים וקשיים בהליכה .. וכל דר הכי קטן אני נמצאת בבית חולים במצבים לא נעימים... לא יודעת מה לעשות...? אין לי מספיק מידע מה הולך להיות אני מפחדת לעשות צעדים שיפגעו בי ובהם כרגע אני בשבוע 16 הזמן עובר והם גדלים ויותר קשה לי מה עושים?

21/11/2014 | 09:05 | מאת: ד"ר חיים דוד

מצבך מסובך מאד , איני מכיר את כל הפרטים, מציע ללכת להתיעצות אצל קרדיולוג עבורך , אורטופד ילדים עבור התאום, ורק לאחר מכן להחליט מה הלאה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה