תוספים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/11/2014 | 09:23 | מאת: הדס

אני בתחילת הריון ואני לוקחת חומצה פולית 0.400, הרופא נתן לי לקחת פרנטאל ואני רואה שגם שם רשום חומצה פולית...לקחת את שניהם,או שלהוריד את הכדור שמכיל 0.400,?? תודה מראש!!

19/11/2014 | 12:14 | מאת: לא רופאה

אני לא רופאה אבל הפנתי את אותה שאלה לרופא הנשים שלי. ברגע שמתחילים לקחת פרנאטל אין צורך לקחת גם חומצה פולית (הפראנטל מכיל חומצה פולית). ובכלל מסוף שבוע 12 אין משמעות לתוספת חומצה הפולית. הדבר היחידי שצריך אולי לקחת בנוסף זה ברזל אבל זה תלוי בבדיקות הדם שלך וזה כבר לשיקול רופא מעקב ההריון שלך.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה