הפסקת הנקה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/10/2014 | 13:01 | מאת: קריסטינה ניימרק

ניסיתי להניק ולא כלכך הסתדר לי אז החלטתי לשאוב , עכשיו לאחר חודשיים כבר כמאט לא נשאר לי חלב מספיק רק לפעמיים ביום בלבד, אני מעוניין להפסיק ורופא נתן לי קבותרים, האם לפני לקיחת הכדור אני צריכה לרוקת השד מהחלב?! ואך פעלים עם הכדור?! תודה רבה מראש

27/10/2014 | 21:35 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

במידה והחלטת להפסיק יש להפסיק את ההנקה (ואת השאיבות) לאלתר. הכדורים לדעתי בשלב זה פחות יעילים, והשיטה הטובה ביותר היא להפסיק הנקה, לשים חזייה לוחצת ולשים כרוב שסופג ומקל על הגודש. השאיבה או ההנקה מעודדת יצירת עוד ועוד חלב...דבר הגובר על הפעולה של הכדורים שמטרתם להפחית את רמות הורמון החלב בדם (פרולקטין)

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה