בטא נמוך

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/10/2014 | 11:44 | מאת: אנה

שלום, אשמח לעזרה ביום חמישי עשיתי בדיקת דם להריון, והבטא יצא 43, מה שהלחיץ אותי מאד כי אני חוששת שזה הריון כימי או הריון שלא יחזיק מעמד. אני אמורה להיות בתחילת שבוע 4- וסת אחרונה ב25.9 ומחזור של 28 יום, זא איחור של יום. אשמח לשמוע מה אתם חושבים.

27/10/2014 | 10:27 | מאת: אנה

בטא של יום ראשון- 65. עלייה איטית, נמוך מאד. יש סיכוי שההריון יהיה בסדר?

27/10/2014 | 21:28 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

העלייה היא מעט איטית אך הדבר אינו חד משמעי ולכן הייתי ממליצה מעקב ביטא ובעוד שבועיים בכל מקרה לפנות לרופא נשים מטפל לביצע US

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה