ריבוי מי שפיר בשבוע 38

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/10/2014 | 12:31 | מאת: אמא

שלום וברכה רציתי לשאול לגבי ריבוי המי שפיר בשבוע 38 בראשית דברי אני רוצה לציין שלא עשיתי סקירת מערכות ושכל הבדיקות עד עתה היו תקינות לחלוטין כולל ההעמסת סוכר בתחילת ההריון ועוד שאיו אצלנו לא במשפחה שלי ולא במשפחה של בעלי בעיות של לידות עם מומים כולל מומים מוחיים ועוד שהריבוי אצלי הוא כ10 אחוז יותר מהתקין כמה עלי להילחץ ואם כן ממה

27/10/2014 | 21:32 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

רוב מקרי ריבוי מי השפיר הם ללא סיבה ידועה, אך לא ניתן להתעלם מהמקרים בהם ריבוי המים הינו על רקע ממום עוברי או מבעייה כרומוזומאלית...השלמת הבירור הזה כעת כמעט אינה אקטואלית ובלתי ישימה מאחר ולא ניתן כרגע לבצע סקירת מערכות מכוונת באיכות טובה בגלל השבוע המתקדם, וגם, בביצוע דיקור מי שפיר תשובה סופית עלולה להתקבל שבועות אחרי הלידה...

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה