COOMBS INDIRECT

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/10/2014 | 17:56 | מאת: טל

אני בשבוע 6 להריון ובבדיקת דם של COOMBS INDIRECT יצאתי POSITIVE וזוהו נוגדנים מסוג :Anti-Lu-a 1:2 סוג הדם שלי AB RH POSITIVE מה זה אומר? האם עליי לחשוש ? האם יש סיכון לעובר?

24/10/2014 | 21:03 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

מומלץ לפנות למעקב מרפאת הריון בסיכון נוגדנים שנבדקים בבדיקת הקומבס יכולים להיות מקבוצות שונות, חלק מהם עלולים לעבור לעובר ולגרום לאנמיה שלו וחלק לא... ולכן מומלץ לפנות למרפאת הריון בסיכון לביצוע דיון וקביעה של צורת ותדירות המעקב

29/10/2014 | 10:35 | מאת: טל

בבדיקה נמצא גם: P1.le(a+b-).Lu(a-b+) אני מחכה עדיין לתשובתו של המטולוג בנושא...אך אודה לך אם בנתיים תוכל לברר מה הסיכון אם בכלל

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה