חודש תשיעי פחד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/10/2014 | 02:50 | מאת: לידר כהן

הייי אני בשבוע 37 עם מצג עכוז וריבוי מי שפיר (27) אני ממש לחוצה ממה שאני קוראת ומזה שאמרו לי לרוץ ישר למיון שיש ירידת מים אני יודעת שככה עושות כולן אבל האם טצלי זה נחשב לסיכון? אם כן למה לא מאשפזים כדי להיות בטוח.,מרוב פחד אני כבר חושבת לישון שם אני ממש לחוצה ואשמח לתשובה מפורטת האם צניחת חבל תבןר זה שכיח? וזה שאני ירוץ ישר לבית חולים כדי שלא יהיה מצב מסוכן זההגורם לי לחשוב שחורות ולהיות חסרת אונים אני לא יודעת מה לעשות.. מה יכול להיות? אשמח מאד לתשובה כדי להירגע תודה רבה רבה

24/10/2014 | 20:55 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

צניחת חבל טבור אינה שכיחה מאוד אך עדיין זה מצב רפואי שנחשב למצב חירום. לא צריך להכנס ללחץ, אלא פשוט להיות מודעים לזה. אין צורך לאשפוז אך בהחלט יש מקום לקבוע תור כבר לניתוח קיסרי אלקטיבי

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה