פרנטל והקאה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/10/2014 | 14:00 | מאת: אני

היי , אכלתי צהריים ואז לקחתי את הפרנטל וחומצה פולית. מיד לאחר מכן הקאתי. מה הסיכוי שהקאתי את הכדורים? האם לקחת שוב ? (חומצה פולית כבר יומיים לא לקחתי) האם יש תחליפים לכדורים הללו שמעודדים בחילות והקאות? תודה

24/10/2014 | 21:00 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

סביר להניח שאם הקאת ישר אחרי ארוחה אז הכדורים נפלטו עם ההקאה. במידה ואת סובלת מהקאות ניתן להעזר בטיפולים נוגדי בחילות או אם גם לא עוזרים להמתין קצת עם נטילתם עד לחלוף הבחילות... מדובר בתוספי ויטמינים, לא יקרה כלום אם לא תקחי את הפרהנטל או את החומצה הפולית לכמה ימים...

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה