זידובאל ואגיסטן בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/10/2014 | 13:28 | מאת: מיכל

שלום, אני בהריון שבוע 18+2, הרופא ביצע בדיקה וגינאלית. האם ניתן לקבוע אבחנה של פטריה ודלקת בנרתיק ללא בדיקות מעבדה (תרביות / בדיקת הפרשות וכו'?) בבדיקה הרופא גרם לי לדימום ואמר שיש לי גם פטריה, גם דלקת ואולי גם פוליפ, אז הוא שלח אותי גל לקולפוסקופיה. 1. אני בהריון שבוע 18+2 קיבלתי זידובאל ג'לל- 5 ימים ואגיסטן נורות ל- 3 ימים, האם הטיפול הזה מקובל בהריון? האם לא מסוכן לעובר? 2. האם באמת ניתן לקבוע ללא בדיקות מעבדה 3. האם לא מסוכן לבצע קולוסקופיה בהריון? תודה

24/10/2014 | 20:50 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

אבחנה של פטרת נרתיקית אינה דורשת בדיקות מעבדה אין שום בעייה עם זידובאל ואגיסטן בהריון אין מניעה מביצוע קולפוסקופיה בהריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה