קוצר נשימה שבוע 21

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/10/2014 | 18:35 | מאת: דנה כהן

שלום, אני בשבוע 21 הריון ראשון בת 30. מזה כשבוע התחילו לי כאבים בבטן העליונה (בעיקר אחרי ארוחה גדולה, אבל לא רק- שנמשכים שעות רבות לאחריה), המקשים על הנשימה. רק שכיבה על הצד מקלה ועוזרת לי לנשום. זה משתק אותי לכל היום. האם זוהי תופעה מוכרת לשבוע זה? אני לוקחת תוסף תזונה פרנטל (שעושה לי עצירויות) וכדור אומגה 3. האם אני צריכה לחשוש? זה מסוכן לי לעובר?

12/10/2014 | 23:05 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

מדובר בתלונה שכיחה בהריון של אי נוחות בבטן עליונה לאחר אוכל, הדבר נגרם משינויים הורמונאלים בהריון שמשפיעים גם על הקיבה. אין כל חשש לעובר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה